torsdag 28 maj 2009

BRUTALPARTIET


Så här en dryg vecka före EU-valet så tänkte jag att det vore en bra idé att starta ett nytt parti och dra igång en valrörelse.

Brutalpartiet är partiet för dig! Brutalpartiet kan lösa alla problem! Vi lovar inte bara guld och gröna skogar, utan även vind i seglen och solsken i blick. Inga jobbiga uppförsbackar mer, ingen motvind och inga avlägsna horisonter. Med oss vid makten kommer allting att kännas som en rejäl utförsbacke!

Överlåt allt tänkande till oss – vi är vana. Glöm alla bekymmer och besvär. Lägg dem i en gammal säck så skickar vi den till Ryssland! Vårt parti tänker avskaffa alla skatter, alla avgifter och alla utestående betalningar. Alla medborgare kommer istället att få löneförhöjning, varsin åttarumslägenhet i centrala Stockholm, en egen Ferrari och all sex ni önskar.

Om ni tröttnat på politiker med generösa löften om omöjliga saker som de aldrig kan infria – rösta då på oss istället! Vi garanterar att allting blir bättre: inga undantag, inga ursäkter, inga undanflykter, inga brasklappar – och allt detta helt gratis för alla ...

Försök att överträffa det partiprogrammet om ni kan ..!

Inga kommentarer: