lördag 24 januari 2009

DAGENS SANNING

God morgon, kära läsare. Jag vill uttrycka min djupt kända tacksamhet för er existens. Jag vill rikta en särskild hälsning till alla nytillkomna läsare de senaste dagarna, som i sin desperata jakt på pornografi förirrat sig in på denna sajt istället. Ni borde veta vid det här laget att det inte går att lita på sökmotorer ...

Nå, jag hoppas att ni kommer att trivas på denna blogg-liknande inrättning. Syftet med sajten är att framställa mig själv som en dryg och självupptagen besserwisser - jag tror att jag lyckats ganska väl hittills ...

I den mån mina datorer inte kraschar försöker jag uppdatera 4-5 gånger i veckan. Med text, bild och ljud. Passa på nu att läsa gratis - snart kanske jag raderar inläggen och säljer dom i bokform istället. Lita inte på någon under femtio ...

fredag 23 januari 2009

MÖRDARVEGANERNA


av Jake B Stukker

I denna gastkramande skräckhistoria möter ni varelser som ni inte trodde fanns: förblindade aktivister som är beredda att gå över lik för att skydda djurens rättigheter. Detta kan innebära skadegörelse, mordbrand, bojkottsaktioner, misshandel, sabotage och skrämselpropaganda. Läs hur de sätter tänderna i köttätare, hur de krossar alla förnuftiga argument och hur de förfalskar vetenskapliga rapporter. Denna blodisande studie i människoförakt kommer att ge alla läsare mardrömmar! Ni kommer aldrig att äta en grönsak igen!

torsdag 22 januari 2009

DÖDENS KORTKATALOG


av Archie Fenster

Kommissarie Bläck – en medelålders, överviktig, frånskild och lätt försupen polis, står inför sin svåraste utmaning. Den 87-årige Helgot Zugg hittas mördad på Stadsbiblioteket, kvävd genom att ett exemplar av Nationalencyklopedin (band 5: diobol - etyn) stoppats ner i hans hals. Misstankarna faller genast på hans älskarinna, den slampiga bibliotekarien Lola Wennerström. Det blir upp till kommissarie Bläck att utröna huruvida Lola verkligen är så skyldig som hon verkar och framförallt om hon är så slampig som hon verkar.

onsdag 21 januari 2009

DJÄVULENS CYKLISTER


Av Eugene Thornbold

Taget direkt ifrån den bistra verkligheten skildrar denna välskrivna bok i romanform hur känslokalla och ondskefulla psykopater terroriserar vanligt hederligt folk på gator och vägar. För dessa sinnessjuka cykelmarodörer är varje yta en cykelbana, varje fotgängare ett flyttbart hinder, varje bilist någon som ska bromsa först och varje trafikskylt något som gäller alla andra – inte cyklisterna. Det kommer att gå kalla kårar utefter ryggraden på er när ni läser denna skräckfyllda beskrivning av infernaliska ligister och deras brist på hänsyn, trafikvett och vanlig hyfs.

tisdag 20 januari 2009

BIBLIOTEKARIE PÅ GLID


av R D Swanson

Diana Studds, en ung naiv bibliotekarie möter vid en bibliotekskonferens den depraverade och ondskefulle 1:e bibliotekarien Fabian Vincent som leder henne i fördärvet. Snart är hon indragen i ett stinkande träsk av knark, prostitution, mord, gyttjebrottning, TV4-framträdanden och försenade lån.

Kan den unge idealistiske och rättrådige biblioteksassistenten Georg Mullkvist rädda Diana ifrån detta helvete på jorden? Öh ....... nej …

söndag 18 januari 2009

BIBLIOTEKARIE SÖKER PARTNER

TV 4 presenterar nu sin nya dokusåpa ”Bibliotekarie söker partner” som kommer att sändas i 812 avsnitt under våren. Bland deltagarna finns bl a följande:

Viola Lazarusson, 29. Vacker, intelligent och smart. Söker en vacker, intelligent och smart man, men eftersom det inte finns några sådana så nöjer hon sig med någon som är ful, obildad och korkad.

Helmut Strössel, 63. Inbiten ungkarl. Söker i första hand en hushållerska.

Eualia Sniggman, 52. Pratar ofta, mycket och gärna. Söker en god lyssnare.

Konrad Mjölkberg, 25. Nyexaminerad och oerfaren. Nervös och osäker. Söker en erfaren kvinna, helst Pamela Anderson.

Edvina Styvnacke, 59. Har klarat sig hela livet utan nån karlslok, kan säkert klara sig i fortsättningen också. Söker möjligen en katt till.

James Bok, 39. Vältränad, snabbtänkt och duktig med tekniska prylar. Söker förrädiska kvinnor.

Karl Knutsson Bonde, 42. Anmäld till fel dokusåpa.

Linda Rusig, 24. Blonderad silikon-bimbo. Vill ha en snabb stjärnkarriär i rampljuset och har därför sökt till Bibliotekshögskolan.

Robban Robinson-Duckwing, 35. Är inte bibliotekarie och har aldrig läst en bok i hela sitt liv, men blir automatiskt inbjuden till alla dokusåpor. Söker vemsomhelst, bara hon inte står i vägen när han själv blir filmad.

Eustace Morrow, mental ålder 14. Utsedd till Sveriges Minst Eftertraktade Ungkarl åtta år i rad, nominerad även detta år. Söker läsare till sin hemsida B.R.U.T.A.L., män eller kvinnor spelar ingen roll.